ArmyTek Predator Pro - Vízálló taktikai lámpa

ArmyTek
40.635 Ft (31.996 Ft + ÁFA)

ArmyTek Predator Pro / White - Vízálló taktikai LED lámpa. A Long Range Optics Technológiának köszönhetően, akár ezzel a kompakt méretű eszközzel is, akár 451m-távolságra lévő célpont is megvilágítható. Az új XHP35 HI LED biztosítja a meggyőző 1700 lumenes fényerőt.

  • Folyamatos extranagy fényerő
  • Fegyverre csatlakoztatható
  • Kis súly, nagy strapabírás és vízállóság
Cikkszám: F01703BC
Elérhetőség: Raktáron
40.635 Ft (31.996 Ft + ÁFA)

Leírás

Termékjellemzők:

Extrém világítási távolság

A Long Range Optics Technológiának köszönhetően, akár ezzel a kompakt méretű eszközzel is, akár 451m-távolságra lévő célpont is megvilágítható. A távoli fókuszpont és a minimális szóródás garantálja az intenzív megvilágítást. Az új XHP35 HI LED biztosítja a meggyőző 1700 lumenes fényerőt.

Folyamatos extranagy fényerő

A FLAT Runtime Technológiának köszönhetően a fényerő még -25 fokos hőmérséklet és kimerülés-közeli akkumulátor mellett is kiegyensúlyozott marad. Még maximális üzemmódban is egyenletes marad a fényerő a teljes működési idő alatt.

Fegyverre csatlakoztatható

A szabványos 1" szélességű lámpatest a legtöbb fegyver adapterrel kompatibilis. Megbízható lámpatest kialakítás, piros/zöld/kék szűrők és eredeti távirányítok teszik kényemessé a lámpa használatát akár vadászathoz, akár katonai célokra.

Kis súly, nagy strapabírás és vízállóság

A repülőgép iparban használt aluminiumból Slim Profile Technológiával készült lámpatest. Garantált strapapírásának köszönhetően bármely 30-as kaliberű fegyver visszarúgásának és egyéb durva behatásoknak, így akár 30 méteres magasságból történő zuhanásnak is képes ellenállni. 5 órán keresztül használható akár 50m-es mélységben is.

A doboz tartalma:

1.– Vászon tok

2.– Nyakpánt

3.– Övcsipesz

4.– Gumi markolat

5.– Gumi bekapcsológomb

6.– 2db tartalék tömítő gyűrű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek