ArmyTek NYOGEL 760G - szilikon gél

ArmyTek
1.318 Ft (1.038 Ft + ÁFA)

Szigetelő O-gyűrűk karbantartására és kezelésére ajánlott gél az eszközök állapotának minél magasabb szinten tartása, vízállóságának megtartása érdekében. 

  • Növeli a vízállóságot
  • Csökkenti az eszközök kopását, növeli élettartamukat
Cikkszám: Armytek A01101
Elérhetőség: Raktáron
Kapható választék:
Méret:
1.318 Ft (1.038 Ft + ÁFA)

Leírás

Termékjellemzők:

A mindennapi használat során, az egyes üzemmódok közötti váltáskor az elemlámpák egyes részeinek mozgatásakor a szigetelő O-gyűrűk súrlódásnak, igénybevételnek vannak kitéve. Ezen elemek karbantartására és kezelésére fejlesztettük ki ezt a gélt az eszközök állapotának minél magasabb szinten tartása érdekében. Ez egy rendkívül sűrű gél, melyet a legtöbb folyadék, így a víz vagy a metanol sem képes feloldani. Kiváló képességeit magas hőmérsékleti viszonyok között is megtartja.

További előnye az O-gyűrűk szilikon géllel való kezelésének az elemlámpák vízállóságának fokozása. Minden Armytek elemlámpa vízálló, egyes típusok esetében akár 50 méteres mélységig, így használhatók búvárkodáshoz vagy szigonyos halászathoz is. A szilikon gél növeli a vízállóságot, és az egyéb tulajdonságokat is javítja, különös tekintettel az üzemmódok közötti váltás simaságára, miközben csökkenti az eszközök kopását, ezzel növelve élettartamukat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek