Rólunk

Minőségi alpintechnikai megoldások elérhető áron

A K-Safety a legjobb minőségű munkavédelmi eszközök széles választékát forgalmazza kiválló ár/érték arányban. Az aplintechnikában és az ipari munkavédelem minden területén elérhető maximális védelem biztosításához szükséges minden eszköz és megoldás megtalálható kínálatunkban.

Cégünk folyamatosan keresi a piacon elérhető legmagasabb minőségű termékeket hogy hozzáférést biztosítsunk azokhoz ügyfeleink számára. Törekszünk az ügyféligények folyamatos figylemmel kísérése és az azokhoz történő minél gyorsabb alkalmazkozásra, hogy minden munkavédelmi helyzetre megnyugtató megoldást biztosíthassunk a lehető legrövidebb időn belül.

Rengeteg helyzet követeli meg manapság a megbízható és minőségi alpintechnika alkalmazását. Legyen szó karbantartási munkálatokról, elsősegély nyújtási feladatokról vagy építkezésekről, az alpintechnika mindenhol jelen van, hiszen megbízható segítséget nyújt a munkásoknak a nagy magasságokba emelkedéshez. Az alpintechnika vagy kötéltechnika majdnem összes ismerete, tapasztalata és felszerelése kifejezetten azért jött létre, hogy az ipari alpinisták lezuhanás elleni védelmét, illetve más módszerrel nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető helyeken végzett munkát biztosítsa. Cégünk éppen ezért kínál kiváló áron ilyen kötéltechnikai megoldásokat számodra is, és webáruházunkban rengeteg különböző alpintechnikai felszerelés közül választhatsz. Minőségi hevederek, kötelek, munkavédelmi sisakok, zuhanásgátló hevederek, statikus kötelek és Retrac zuhanásgátló eszközök várnak, melyekkel az ipari alpintechnika biztonságosan és hatékony kivitelezhető.

Rengeteg cégnek biztosítunk szakszerű és minőségi megoldásokat mindenféle helyzetre, legyen szó munkavégzésről, életmentésről, nagy magasságokban való tevékenykedésről. Az ipari alpin kötéltechnika során bizonyos magasságban leesés, lezuhanás elleni speciális védőfelszerelés alkalmazásával végezhető csak megfelelő biztonsággal a munka, ezért neked is érdemes bebiztosítani magadat és munkatársaidat, ha például vállalkozásoddal ilyen jellegű munkákat is végeztek. Alpintechnikai megoldásaink természetesen hegymászóknak, hobbisoknak, barlangászoknak is ideálisnak fognak bizonyulni, hiszen az ipari alpinizmus tulajdonképpen ebből fejlődött ki. Ismerd meg termékeinket még ma!

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Calimbala Kft.
Szolgáltató székhelye: 2120 Dunakeszi, Szent István u. 86.
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-129840
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 14819997-2-13