Erős hegymászó kötelek profi alpinisták számára

Alpinista munkakörben nagy szükség van erős és megbízható kötelekre. Az ilyen hegymászó kötelek biztosítják azt, hogy nagy magasságokban is biztonságosan tudj dolgozni profi alpinistaként, tehát ezeken a köteleken semmiképp sem érdemes spórolni. 

Vásárolj te is nálunk minőségi és megbízható hegymászó köteleket, és biztosítsd be magad minden nap alpinista munkakörben minőségi felszereléssel, mely megóvja testi épségedet a nagy magasságokban is! 11mm vastagságú Lupa Satic köteleink hihetetlen szakítószilárdsággal és kifogástalan megmunkálással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a nagyobb terhelések alatt is remekül teljesítenek.

Hegymászó köteleink rendkívül sokoldalú felhasználhatósággal rendelkeznek és elérhetők különböző hosszúságokban 50 métertől egészen 200m-ig. Miért érdemes ezeket a köteleket választanod? Azért, mert rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkeznek ipari alpinista munkafeladatokhoz, mentési feladatokhoz, egyéb munkálatokhoz. Mentési munkákra, kötéltechnikával történő munkavégzésre, nehezen hozzáférhető munkaterületre nincs jobb választás a Lupa Satic köteleknél, melyeket te is elérhető áron vásárolhatsz meg webáruházunkban.

A nagy teherbírású polyamid anyagból készült kötelek egy külön belső-és külső védő rétegből áll, anyaguknak köszönhetően pedig kiváló fogást biztosítanak minden helyzetben, a megcsúszás veszélye a kötélen rendkívül csekély. A magas kopásállóság biztosítja azt, hogy sokáig használhatók maradjanak a hegymászó kötelek akár mindennapos használat mellett is.