Rengeteget segít az alpintechnika

Mindegy, hogy hegymászásról, barlangászásról vagy munkavégzésről van szó, mert a biztonság mindegyik esetben létfontosságú. 

Alaposan meg kell gondolni, honnan történjen meg a felszerelések beszerzése, mert ezen akár emberéletek is múlhatnak! A Kaya Safety webáruháza remek választás az alpintechnika szempontjából. Itt rengetegféle, kiváló kellék kapható. A készletben vannak teherbíró testhevederek, kikötőszárak, sokkelnyelők, karabinerek, sisakok, kötelek és blokkerek. A vásárlók akkor sem járnak rossz helyen, ha mentőfelszereléseket keresnek.

Az alpintechnika tekintetében persze nemcsak a fent felsorolt termékekre lehet szükség. Függőleges és vízszintes zuhanásgátló eszközök megrendelésére is lehetőség nyílik. A védőhálók, illetve a védőhálós rendszerek életet menthetnek, tehát nem szabad félvállról venni a használatukat. Ezenkívül, az emeléstechnikához kapcsolható szettek megvásárlása is lehetséges. A letölthető katalógusban megtekinthetők a fentebb megemlített termékek. Van fent néhány videó a zuhanásgátló rendszerek kipróbálásáról.

Ugyanitt megnézhető még egy kötél szakítópróba. Így sokkal könnyebb lesz annak az eldöntése, hogy mi kerüljön bele a kosárba. Remélhetőleg, mindenki megtalálja majd azokat a termékeket, amikre szüksége van az alpintechnika szempontjából. Az árak nem túl magasak, ezért érdemes okosan választani a hatalmas kínálatból. Minimum 1 év jótállást kapnak a vevők az általuk megrendelt termékekre. Ha nem elégedettek vele, akkor 72 órán belül kicseréltethetik a webáruház szakembereinek segítségével.

Tartalomhoz tartozó címkék: alpinista felszerelés alpintechnika