Ilyen egy jó beülő heveder

Alaposan meg kell gondolni, hogy milyen felszereléseket használjunk a saját testi épségünk biztosítása érdekében, ha magasra akarunk mászni vagy éppen ereszkedni szeretnénk. 

A beülő testheveder kiválasztására különösen nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Például, a P-455 YO nevű típus jó vételnek számít. A hátnál, a csípőnél, a hasnál és mellrésznél is találhatók alumíniumból gyártott D-gyűrűk. Ergonomikus kiképzéssel rendelkezik, ezért igen kényelmes a használata. A varrása igen nagy teherbírású fonallal történt. A színek mindegyik esetben kontrasztban állnak a beülő heveder árnyalatával, ezért azonnal észrevehetők az esetleges hibák. Érdemes rászánni a pénzt a megrendelésére, mert igen előnyös vételnek számít.

Nagyon strapabíró, tehát akár hosszú éveken át is használható. Mindegy, hogy barlangászáshoz, sziklamászáshoz vagy magaslati munkavégzéshez kell. Többféle méretben rendelhető meg a Kaya Safety oldaláról. A mérettáblázat megtekinthető a weboldalon, illetve a megfelelőségi tanúsítvány letöltésére is lehetőség nyílik. Rendelkezésre áll egy olyan videó, ahol a helyes felhelyezése vehető szemügyre.

Erre nagyon oda kell figyelni, hiszen így maximalizálható a beülő hever használatának hatékonysága. Ezenkívül még másféle felszerelések megvásárlására is szükség van a biztonság érdekében. Például, kaphatók itt erős kötelek, sokkelnyelők, kikötőszárak, sisakok, ereszkedők és egyéb hasznos eszközök. A vízszintes és függőleges zuhanásgátló rendszerek beszerzése sem ütközik nehézségbe. Az sem gond, ha valaki a mentéshez szeretne megfelelő eszközöket venni.

Tartalomhoz tartozó címkék: testheveder beülő heveder