Biztonsági heveder - védelem magasban és mélyben is

Az építkezéseken, extrém mély vagy magas környezetben dolgozóknak elengedhetetlen munkavédelmi eszköz a biztonsági heveder, hiszen ennek segítségével beállítható a munkavégzés helyzete, illetve egy esetleges zuhanás esetén meg tudja menteni a munkás életét. 

A magas minőségű alapanyagoknak, illetve a speciális technológiai megoldások segítségével kiképzett formatervezés segíti így pozicionálni a munkást, illetve maximális biztonságot nyújt a munkafolyamatok végzése alatt. Kayasafety webáruházunkban egyaránt kaphatóak teljes testhevederek, illetve beülő hevederek. A teljes testhevederek kiválóan alkalmasak a munkahelyzet beállítására, ereszkedésre, mentésre, mászásra, illetve megfelelő védelmet nyújtanak a leesés ellen is.

A beülő hevederek a munka pozíciójának beállítására, személyi rögzítésre, illetve mentésre is használhatóak, valamint ezeket kompatibilis kialakításuk miatt hozzá lehet kötni más hevederekhez is. A gyártók nemcsak a védelem, de a kényelem érdekében is érdekes technikai vívmányokkal rukkoltak elő, így a legtöbb biztonsági heveder alapanyaga légáteresztő, UV álló, illetve antibakteriális réteggel van megtoldva, mely segíti így megelőzni az anyag rongálódását, illetve az esetleges fertőzéseket.

A heveder több pontján található rögzítésre szolgáló strapabíró alumínium D gyűrűk pedig segítik a biztonságos tartást, illetve a könnyű beállíthatóságot. Figyeld Kayasafety webshopunk akcióit, hogy a biztonsági heveder modellekhez még kedvezőbb áron tudj hozzájutni.

Tartalomhoz tartozó címkék: biztonsági heveder testheveder