Alpinista felszerelés kiváló minőségben

Ha a biztonságról van szó, akkor semmit sem szabad a véletlenre bízni! Kiváló kellékekre van szükség a sérülések megelőzése érdekében. 

Az alpinista felszerelés remek minőségben vehető meg a Kaya Safety weboldaláról. Itt gyakorlatilag minden kapható, amire csak szükség lehet. A testhevederek biztosan képesek meggátolni a zuhanást. Tökéletesen használhatók még a mentésre, a mászásra és az ereszkedésre. A rajta lévő D-gyűrűk nagyon erősek és megbízhatók. A csatok teljesen rozsdamentesek. Az alpinista felszerelés nem lehet teljes a kötelek nélkül. A weboldalon 11 milliméteres keresztmetszetű, statikus változatban vehetőek meg.

Remek kopásállósággal rendelkeznek, illetve azonosító szalag is található rajtuk. Sisak nélkül soha nem szabad nekikezdeni a mászásnak, tehát még időben be kell szerezni belőle egyet. Jelen pillanatban kétféle változatban nyílik lehetőség a megvásárlására. Erős szíj van rajtuk, ezért biztosan fekszenek az állon. Több szellőzőnyílás található rajtuk, ezért nem fülled be a fej. Az alpinista felszerelés nem lehet teljes a karabinerek megvásárlása nélkül.

A rajta lévő, csavaros biztosítórendszer igen jó minőségű, tehát nem kell tartani a balesetektől. Szóba kell még hoznunk az ereszkedő eszközöket, mert velük sokkal egyszerűbb feladatnak bizonyul a mozgás. Ha valakinek egyszerre lenne szüksége a fent felsorolt alpinista felszerelésekre, akkor akár szett formájában is megvásárolhatja ezeket. Jelenleg 17-féle csomagajánlat közül lehet választani a weboldalon. Az ár szempontjából igen nagy a választék.