Mászógép kell a kötélhez

A kötélen való felmászás bizony egyáltalán nem könnyű. Sokkal egyszerűbb, ha tartozik hozzá egy kiváló minőségű mászógép. 

A Kaya Safety weboldalán jobbkezes változatban vehető meg. Alumínium-ötvözetből készült, ezért igazán erős. Mivel ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezért nagyon kényelmes a használata. A rajta lévő alsó lyukak alkalmasak a kötélhágcsóhoz. A mászógép kötele 8 és 13 milliméter közötti keresztmetszetű lehet. Megfelel minden EU-szabványnak. Jelen pillanatban 17 ezer forintért rendelhető meg a webshopból. Figyelembe kell venni, hogy kb. 10 napot kell szánni arra, hogy megérkezzen.

Most éppen 5 darab vásárolható meg még belőle, ezért érdemes sietni a megrendelésével. A mászógép tömege csupán 238 gramm, tehát egyszerű a használata. Kék színben áll a vásárlók rendelkezésére. A megfelelőségi tanúsítványa letölthető a weboldalról. Hozzávaló kötél is rendelhető innen. 11 milliméteres keresztmetszetben vehető meg, statikus formában. A legkisebb változata 50, a leghosszabb pedig 200 méteres. Mivel magas kopásállósággal bír, ezért egyáltalán nem nehéz a mászógéppel való használata.

Kétféle védőréteg is található rajta. Polyamid anyagból készült. A rajta lévő azonosítószalagon minden fontosabb információ fel van tüntetve. A remek kiképzésének köszönhetően jó fogása van. Mentési munkálatoknál is használható, mivel igen erősnek mondható. Fehér színben vásárolható meg a honlapról. Itt többek között arról is információt lehet szerezni, hogy mekkora szakítószilárdsággal rendelkezik.

Tartalomhoz tartozó címkék: mászógép minőségi mászógép